Europæiske flag

Populære Europæiske flag

Klik på linket, for at købe flaget.

  1. Det britiske flag lille Storbritaniens flag
  2. Tysklands flag lille Tysklands flag
  3. Frankrigs flag lille Frankrigs flag
  4. Det italienske flag lille Italiens flag
  5. Spaniens flag lille Spaniens flag

Vælg mellem

Europæiske flag

Storbritanien

Køb det britiske flag

Frankrig

Køb det franske flag

Tyskland

Køb det tyske flag

England

Køb det østrigske flag

Læs mere

Skotland

Køb det østrigske flag

Læs mere

Belgien

Køb det østrigske flag

Læs mere

Europæiske flag

Her finder du et overblik over alle de mest brugte Europæiske flag. Du kan finde link til at købe og info om et stort udvalg af flag af de mest populære Europæiske flag. Der er mest info om flagene fra de store lande som: Tyskland, Frankrig, Italien og Storbritanien, men også mange andre flag.

Mange af de Europæiske flag er opbygget på samme måde, med det samme design. De fleste mellem- og sydeuropæiske flag består af 3 enten lodrette eller vandrette striber, der hver består af en 3. del af flaget. I Nordeuropa er mange af flagene korsflag, der ligesom det danske flag har en et kors i flaget. Det er meget typisk at lande i samme verdensdele har flag der minder om hinanden, da de har hentet inspiration fra hinanden og ofte været under kontrol af de nærtliggende lande. Fælles for alle flag i Europa er at farverne og designet alle indeholder religiøse og royale symboler.

Nordeuropæiske flag

Nordeuropæiske flag defineres som de flag landene nord for tysk-danske grænse har. I Nordeuropa er det i høj grad Danmark og det danske flag, der er har været inspiration for de andre flag i norden. Man kan se på blandt andet det svenske, norske og britiske flag at de har minder meget om det danske, på grund af deres korsflag.

Sydeuropæiske flag

De Sydeuropæiske flag er betegnes som de flag tilhørende lande syd for den danske grænse. De sydeuropæiske flag minder ligesom de nordeuropæiske, meget om hinanden. I det sydlige Europa er det i høj grad det Hollandske flag der har været inspirationskilde, for de andre lande. De 3 vandrette striber i blå, hvid og rød, ser man i mange andre europæiske flag også, nogle gange er striberne dog lodrette. farverne blå, rød og hvid findes som en del af rigtig mange flag. I Europa har disse farver en religiøs og royal betydning.

EUs flag

Tekst.