Blå, gule og røde flag

Kombinationen af gul, rød og sort i flag, vil for de fleste ikke være fremmet. I Danmark er vi nabo til et land der har disse farver i deres flag, nemlig Tyskland. Men der er også andre lande i Europa og verden der benytter disse farver i deres flag. Her på siden kan du finde alle flag bestående af farvekombinationen rød, gul og sort.

Blå flag

Hvilket flag er blåt, gult og rødt?

Herunder finder du den udtømmende liste over flad der er blå, gule og røde og evt. indenholder flere farver som hvid og grøn. De flag der er blå, gule og røde er Liechtenstein, Rumænien, Kribatis, Ecuador, DR Congo, Adorra.

Swaziland flag

Swaziland flag

Swazilands flag består af i alt fem forskellige farver. De mest markante farver i flaget er blå,...

Andorras flag

Andorras flag

Andorras flag er blåt, rødt og gult. Det nuværende flag der bær de farver er fra 1866 og...

Der er som du kan se herover en del national flag der indeholder farverne blå, gul og rød. En del af disse nationalflag indeholder udover farverne gul, rød og blå også symboler, hvilket tit er det man kan huske ved flag. Derimod kan man sjældent huske hvilket land flaget tilhører og søger derfor efter alt det man kan huske af farver og symboler for at finde frem til flaget.

Herunder kan du finde gule, røde og blå flag med specifikke symboler som du kan huske fra dengang du har set flaget.

Blå, gul og rød flag med stjerner

DR Gongo, Venezuela, Malaysia.

Blå, gul og rød flag med ørn

Moldova, Ecuador og Montenegro.

blå gul rød hvid grøn flag

Det er sjældent man støder på flag med 5 farver, hvor farverne alle har en stor genemslagskraft. I dette tilfælde er der dog et par flag med farverne blå, gul, rød, grøn og hvid hvor de alle er tydelige. Det drejer sig som flagene fra Seychellerne, Sydafrika, Sydsudan, Namibia.