På denne side finder du et sitemap. Sitemappet skal gøre det lettere for dig at finde rundt på Flagsiden.dk. Du kan finde links til de mest populære og mest relevante sider, på Flagsiden.dk.

Forside: Flagsiden.dk – På forsiden finder du hutige links til de mest populære flag i verden. Du kan både læse om dem, og finde et direkte link til en side hvor du kan købe flagene. Der er også meget almen information om flag på denne side.

Blog: Alt om flag – På vores blog, “Alt om Flag”, kan læse sjove facts og forklaringer om alverdens flag. Lige nu kan du fx læse om de forskellige slags flag der findes, eller finde ud af hvilke flag der har ørne eller stjerner. Alt det og meget mere kan du læse om på bloggen.

Danmarks flag – Dannebrog – Her kan du læse hele historien om det danske flag, og finde et direkte link til køb af Dannebrog i forskellige størrelser. Danmarks flag er et af de ældste i verden, og det har derfor også været en inspirationskilde for mange andre flag. Det danske flag er et korsflag, som mange nordiske lande har efterlignet.

Danske flag – Selvom Dannebrog er Danmarks nationalflag, er det ikke det eneste danske flag. På denne side kan læse om og købe andre danske flag. Der findes mange egnsflag i Danmark, samt det Grønlandske og Færøske flag, som begge er flag fra lande der hører under det danske rige.

Nordiske flag – Denne side giver dig et overblik over alle de flag der findes i Norden. Du kan både købe og læse om nationale flag, men også om de mange egnsflag der findes i de nordiske lande. Nordiske flag, indebærer blandt andet flag fra Danmark, Norge, Sverige og Finland mf.

Europæiske flag – På denne side får du en oversigt over de mest populære europæiske flag. Læs om de europæiske flags oprindelse, og find links til køb af flagene.

Amerikanske flag – Find og køb amerikanske flag på denne side. Amerikanske flag er ikke kun USAs flag, det er flag fra begge de Amerikanske verdensdele: Nordamerika og Sydamerika. Det betyder at du fx også kan læse om Canadas, Mexicos og Argentinas flag.

Flagstænger – Hvis du leder efter en ny flagstang kan du på denne side finde ud af hvilke muligheder du har, og hvordan du vælger den rigtige flagstang til netop din have og bolig. Du kan også finde flagstænger til andre formål såsom til båd.