Fodbold flag

Her på siden kan du finde fodbold flag fra de største sportsklubber i verden. Det gælder blandt andet fodboldklubber som FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool FC og Manchester United. Køb fodbold flag her og sid derhjemme eller på stadion og vis du er en sand fan af dit hold.

FC Barcelona

Pris: 109,95 kr.

Real Madrid

Pris: 109,95 kr.

Liverpool FC

Pris: 109,95 kr.

Manchester United

Pris: 109,95 kr.

Chelsea

Pris: 109,95 kr.

Fodbold flag

En af de største sportsgrene på verdensplan er fodbold. I Europa og Danmark er det den absolut førende sportsgren med flere millioner fans i mange lande. Fodboldfans elsker deres hold mere end noget andet og støtter dem i medgang og modgang, det gør de ved at heppe på til kampe vise deres kulør med merchandise i form af flag, huer, halstørklæder og fodboldtrøjer. Men især fodbold flag er populære at købe i stort og småt format. Man ser ofte en hel tilskuertribune være dækket af et kæmpe flag og larmende tilskuere. Her på siden kan du finde diverse fodbold flag, til netop det hold du holder med.

Danske fodbold flag

I Danmark har vi stor tradition for både klubfodbold og landsholdsfodbold. Desværre har vores landhold misset et par slutrunder og vi er begyndt at knytte os mere til fodbolden. De største fangrupperinger i Danmark er hos klubberne FC København og Brøndby IF, som i mange år har været ærkerivaler. Derfor er det vigtigt for disse fodboldfans at vise sig frem med FCK flag og Brøndby fodbold flag.

Engelske fodbold flag

England er nok den største fodbold nation i verden, med mange års traditioner indenfor både landsholdsfodbold men især klubfodbold. Selvom deres landhold ikke har klaret det så godt de seneste par år, har det ikke mindsket antallet af fodboldfans i England. Der er et have af fodboldfans der hvert år sidder på tribunerne og hepper på deres fodboldhold, med diverse fodbold flag fra klubber som Manchester United, Liverpool, Chelsea og flere. Du kan finde engelske fodbold flag fra de største klubber her på siden.

Spanske fodbold flag

Selvom England har den længste og største tradition for fodbold, er det de spanske fodboldklubber og landshold der klarer sig bedst på internationalt og europæisk niveau. Man ser ofte Real Madrid og FC Barcelona fans pryde stadions med flotte fodbold flag, og begge hold har også mange fans i udlandet der samles foran fjernsynet med fodbold flag og trøjer når de spiller. I Danmark er de spanske fodbold hold også meget populære da både Allan Simonsen og Michael Laudrup har spillet for de største spanske hold. Her kan du finde en lang række af spanske fodbold flag.

Tyske fodbold flag

Tyskland har domineret fodboldscenen igennem en stor del af 1900-tallet, og de seneste år er de kommet stærkt igen med 2 verdensmesterskaber. Bayern München har ligeledes vundet Champions League og er et af de stærkeste europæiske hold. De tyske fodbold flag vejer derfor over hele europa i disse dage, og især spillestilen er meget populær.

Italienske fodbold flag

Er du stor fan af italiensk fodbold, hvilket der er mange danskere der er da vi har haft mange spillere i den italienske liga, så har vi også samlet de flotte italienske fodbold flag. Italien har mange store klubber med mange fans, som Juventus, Inter Milan, AC Milan og Roma. De har alle en stor fanbase i hele europa, der tager deres italienske fodbold flag frem når de hepper på deres hold.

Andre Europæiske fodbold flag

Det er ikke kun ovenstående lande i Europa, hvor fodbold er populært. I mange andre lande er fodbold mindst ligeså populært, niveauet er bare knap så højt og den udenlandske kendskab til disse hold er derfor mindre. Men også lande som Frankrig, Belgien og Østrig med flere har store fodbold traditioner.

 

0 kommentarer