Danske flag

Det danske flag bruges i mange sammenhæng, ikke blot til at hejse op i flagstangen. Det bruges også i guirlander, som kan bruges til at pynte op til fødselsdage eller til at hænge på juletræet i december måned. Det kan også være du har brug for en håndholdt version af det danske flag, fordi du skal heppe på nogen i en konkurrence eller skal ind og se en landskamp. Uanset hvad du leder efter, kan du finde det her på siden.

Dannebrog 60×90

Dette er et danske flag – Dannebrog – i den mindste størrelse. Det kan hænges op i flagstænger, eller ned fra altaner. Du kan også tage det med til den næste landskamp.

Køb

Dannebrog bordflag

Et Dannebrog bordflag kan bruges på fødselsdage, til at sætte ved fødselsdags barnets bordplads. Et bordflag kan også stilles frem på bordet, på nationale flagdage.

Køb

Dannebrog 90×150

Dette er det danske flag – Dannebrog – i en mellem størrelse. Det kan hænges op i flagstænger, eller ned fra altaner. Du kan også tage det med til den næste landskamp.

Køb

Dannebrog guirlander

Guirlander med danske flag kan bruges som pynt til fødselsdage, eller på juletræet i julemåneden. Den fås i 2 længder, 3 meter med 10 flag eller 9 meter med 30 flag.

Køb

Dannebrog 150×240

Dette er det danske flag – Dannebrog – i den største størrelse. Det kan hænges op i flagstænger, eller ned fra altaner. Du kan også tage det med til den næste landskamp.

Køb

Dannebrog håndholdt

Det håndholdte danske flag, er rigtig godt at bruge når man er tilskuer eller fan ved et sportsevent eller en konkurrence. Det kan også sættes i græsset til havefester.

Køb

Historien om det danske flag

Det danske flag har en rigtig god og spændende historie, du kan læse den hele her, i dette afsnit får du blot den korte version. Historien siger at det danske flag – Dannebrog – faldt ned fra himlen under et slag i Estland. Danskerne var ved at tabe slaget, men da flaget faldt ned fra himlen vendte danskernes held, og de endte med at gå sejrrigt derfra. Den dag har siden været kendt som Valdemarsdag. Hvor meget sandhed der er i historien ved man ikke, fordi den kun blev overleveret fra mund til mund igennem 300 år.

Dansk flag til flagstænger

Leder du efter et nyt dansk flag, til din flagstang? så er du kommet til det helt rigtige sted. Det danske vejr er hårdt vejr, så hvis dit flag har lidt under det hårde vejr, så er du sikkert på udkig efter et nyt. Her på siden kan du finde flag i forskellige størrelser, og et direkte link til hvor du kan købe dem. Du kan få flag i 3 forskellige størrelser, som alle er lavet til at hejse op i flagstænger. Det mindste danske flag har en størrelse på 60×90 cm, det mellemste flag har en størrelse på 90×150 og det største er 150×240 cm stort.

Danske flag til fødselsdage og pynt

Danske flag bliver ikke blot brugt på flagstænger, vi er også flittige til at bruge det alle mulige andre steder og i forskellige situationer. Vi danskere er gode til at bruge flag i festlige sammenhæng, til blandt andet fødselsdage og jul. Får at flaget bliver mere håndgribeligt i disse sammenhæng og kan bruges på forskellige måder, er der lavet alternative versioner af det danske flag.

Bordflag

Bordflag med Dannebrog, bruger vi oftest når nogen har fødselsdag. I mange familier er det tradition at have et bordflag stående ved fødselarens plads, når man spiser dagens måltider. Et bordflag kan dog også bruges til at stille frem på bordet, når der er national flagdag eller hvis man bare har lyst til lidt dansk bordpynt.

Guirlander med flag

Hvis der holdes stor fest, vil vi gerne pynte op med lidt mere end et bordflag. Det gør vi gerne ved at hænge danske flag op rundt omkring i hjemmet eller haven, alt efter hvor festen bliver holdt. Til det er det smart at bruge guirlander, hvor der hænger flere flag på en lang snor og man derfor hurtigt kan pynte et større område med flag. Guirlander med danske flag bruges også tit som pynt på juletræet. De kan fås i 2 længder: 3 meter langt med 10 flag eller 9 meter langt med 30 flag.