Gay Pride flag – regnbueflag

af | jun 6, 2016 | Flag | 2 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Gay Pride flag – regnbueflag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Gay Pride flag – regnbueflag

Facts om Gay Pride flaget

  • Rød symbolisere livet.
  • Orange symbolisere healing.
  • Gul symbolisere solen.
  • Grøn symbolisere naturen.
  • Blå symbolisere kunsten.
  • Lilla symbolisere ånden.

Gay Pride paraden 2016 i København løber af staben den 20. august. Det er en af de mest farverige og festlige parader hele året, med flag, musik og masser af dans der går gennem mange af Københavns gader. Har du fornøjelsen af at deltage i årets parade, så er det en god idé at have et flag med.

Der findes en lang række forskellige flag som bruges under Gay Pride, men som også bruges generelt for at vise man støtter lige vilkår for homoseksuelle. Her under gennemgår jeg alle 13 flag som kan ses under dette års Gay Pride i København.

Regnbueflaget – Det officielle Gay Pride flag

Regnbueflaget er det offecielle og mest brugte flag under Gay Pride arrangementer, fordi det er det internationalle symbol for Gay Pride. Det originale Gay Pride flag består af 6 vandrette striber i forskellige farver. Fra toppen af er farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla. Farverne symbolisere hver især noget forskelligt.

Rød symbolisere livet.
Orange symbolisere healing.
Gul symbolisere solen.
Grøn symbolisere naturen.
Blå symbolisere kunsten.
Lilla symbolisere ånden.

Pris fra 99 kr.    

Som nævnt er der flere udgaver af det originale regnbueflag. De andre udgaver indeholder hver et specielt symbol, som er placeret enten midt i flaget eller i højre hjørne. Alle flag indeholder to metalringe så det kan monteres på en håndholdt teleskopflagstang.

Gay Pride Smiley flag

I dette Gay Pride flag er der sat en smiley ind midt i flaget. Den har ikke nogen bestemt betydning, andet end den skal vise glæde over det at være homoseksuel og at Gay Pride er en positiv og glad begivenhed.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Gay Pride Mars flag

Gay Pride Mars flaget indeholder 2 mandlige symboler flettet sammen også kaldet Mars symboler. Dette er mændenes flag og symbol på at de skal accepteres som homeseksuelle.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Gay Pride Venus flag

Venus symbolet er et symbol for det kvindelige køn. Ligesom i Mars flaget for mændene indeholder Gay Pride Venus flaget 2 sammenflettet venussymboler, som er placeret i højre hjørne af flaget.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Gay Pride USA flag

Dette er en amerikansk udgave af Gay Pride flaget. Det består af alle de originale 6 farver, men i hjørnet er en blå firkant med 50 stjerner, som symbolisere de 50 amerikanske stater.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Gay Pride Peace flag

Dette Gay Pride flag minder meget om smiley flaget. I midten af flaget står der peace med store bogstaver, som et symbol på fred og accept af forskellige sexuelle præferencer.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Gay Pride flag med hjerter

I dette flag er der en masse hjerter i forskellige størrelser og farver, der pryder flaget på en sort baggrund. I midten er der et stort hjerte som er rødt og rundt om er det omringet af de resterende regnbuefarver.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Gay Pride hvirvel flag

I midten af dette flag er der et peace symbol med forskellige farver og ud fra det går en masse hvirvler i Gay Prides farver. I mellem hvirvlerne er der en sort baggrund.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Alle flagene har 2 metalringe i kanten, så det er muligt at sætte dem fast til en håndholdt flagstang. Der findes også en række andre flag, som repræsentere hver form for seksualitet. Der er blandt andet specielle flag for biseksuelle og transkønnet. Disse flag består også af vandrette striber i forskellige farver.

Genderqueer flag

Dette flag er et symbol for dem der ikke bruger de konventionelle kønsopdelinger og identificere sig med ingen køn, begge køn eller en kombination af det mandlige og kvindelige køn.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Asexual flag

Dette er et flag for dem der ikke har nogen sex lyst eller ikke se sig selv som tilhørende en bestemt sexualitet. Flaget har 4 farver som fra toppen er: sort, grå, hvid og lilla.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Pansexual flag

Som Pansexuel føler man at biseksuelle kun gør op med kønnene mand og kvinde. Er man Pansexuel er man også til transkønnede. Dette flag symbolisere netop dette.

Pris 99 kr.      Køb flaget

Transkønnet flag

Dette flag er et symbol for dem der er transkønnet. Det er også et flag man ser under Gay Pride overalt i verden. Transkønnede er mennesker der tilhører begge køn, både mand og kvinde.

Pris 99 kr.     

Nu ved du hvordan du bliver klar til dette års Copenhagen Gay Pride. Køb et eller flere af ovennævnte flag og vis at du støtter alle former for seksualitet. Flagene kan alle påsættes en flagstang eller hænges op på en væg, det er helt op til dig. God fornøjelse til Copenhagen Gay Pride 2016.

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame