Lyskæder til flagstang

af | okt 20, 2017 | Flag | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Lyskæder til flagstang. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Julepynt fylder meget hver år, vi pynter op med alt hvad vi har fra de forrige år og køber også gerne lidt ekstra. Vi pynter op både indendørs og udendørs, men det er den pynt der er udendørs vi rigtig kan blære os med. Har du en flagstang stående i haven, så kan du med en julelyskæde til flagstænger for alvor sætte fart på dit udendørs lysshow.

Lyskæde til 7-11 meter flagstang

LED Lyskæde til flagstangRigtig mange danskere har flagstænger i deres have, hvis du endnu ikke har en kan du finde en flagstang der passer til din have her. Har du en flagstang ønsker du måske at den skal pynte med mere end bare et flot flagrende dansk flag, det er her en lyskæde til flagstang kommer ind i billedet.

Denne lyskæde passer til flagstænger der er 7-11 meter høje, dvs. de fleste flagstænger. Der er mere end 400 LED-lys på de i alt 10 liner der vil går ned til jorden fra flagstangens top og ligne en lyskegle der lyser med flot varmt hvidt lys.

Fås hos Wattoo

Lyskæde til 10-12 meter flagstang

Er din flagstang højere end de 10-11 meter, så kan du også få en lyskæde til din flagstang. Denne lyskæde minder meget om ovenstående, men ledningerne der går fra flagstangens top og ned til jorden er bare lige det længere.

Der er i alt 440 LED-pærer, som lyser med et flot varmt hvidt lys, monteret på de 10 snore. Derudover er denne lyskæde udstyret med en vandfaldsfunktion, der gør det muligt at få lyset til at bølge fra top til bund i pulsende bevægelser.

Fås hos Wattoo

8 meter flagstangslyskæde

Denne lyskæde passer til de mest gængse flagstangshøjder i Danmark, nemlig 8 meter høje flagstænger. Kæderne er 10 meter lange, så de skaber den kegleformet belysning. En rigtig god lyskæde til prisen, med mere præcis 400 LED-pærer der lyser i et flot varmt lys.

Fås hos elvvs.dk

Søger du mere inspiration til dit julelys, så kan du flere anbefalinger til julelyskæder til flagstænger her. Jeg håber du finder en lyskæde du kan bruge og får den flotteste udstilling med julelys på din vej.

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame