Kuffert med flag

af | sep 13, 2016 | Flag | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Kuffert med flag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Vi kender alle sammen det hvor vi står i lufthavnen og skal hente vores baggage fra baggagebåndet, men det er hundesvært at få øje på den fordi alle har den samme kedelige sorte kuffert. Det problem kan løses ved at købe en kuffert med flag på. Her har vi fundet de bedste kufferter med flag.

Hardcase kuffert med flag

Denne kuffert er fyldt med flag fra forskellige, i forskellige farver. Flagene er på flotte firkanter og malet i 3D hvilket den sjov og speciel at se på. Den er rigtig god at have med på rejse da man let kan genkende den og dermed hurtigt samle sin baggage fra båndet.

Den er lavet i hardcase materiale, hvilket betyder er den modtagelig overfor stød og tab og beskytter alt indholdet i kufferten. Den er monteret med en kombinationslås, så du kan sikre dig at der ikke er nogen der bryder ind i den. Kufferten er med 4 hjul der kan rotere 360 grader, det gør den fleksibel og nem at transportere rundt.

Pris: 995,00 kr.

Køb kufferten hos KopK

Specifikationer:

  • Mål: 60 x 40 x 25 cm
  • Vægt: 3,55 kg
  • Volumen: 65 liter

Trolley kuffert med Australiens flag

Kufferter med flag fra et enkelt land kan være rigtig fede at have. Her er en kuffert med Australiens flag i en jordet farve og med stjernerne i flaget placeret alternativt forskellige steder på kufferten. Det store tryg af det Australske flag gør kufferten let genkendelig og du har helt sikkert en af de smarteste kufferter i lufthavnen.

Rejsekufferten er lavet i hardcase materiale, som er det bedste materiale til at beskytte dit indhold i kufferten. Trolleykufferten er monteret med 4 hjul, så du nemt og hurtigt kan bevæge dig rundt i lufthavne og på rejsesteder. Derudover er der kombinationslås på trolleyen og massere af lynlåse og muligheder for at rumopdele kufferten.

Pris: 995,00 kr.

Køb kufferten hos KopK

Specifikationer:

  • Mål: 60 x 40 x 25 cm
  • Vægt: 3,55 kg
  • Volumen: 65 liter

Kuffertsæt med kendte byer

Her får du 3 kufferter for 1 kufferts pris. Dette kuffertsæt er det perfekte sæt til dig som rejser meget. Du får 3 kufferter i 3 forskellige størrelser, så der både er til weekendturen, charterferien og den lange rejse. På kufferterne er der tryk af en kendt by man selv vælger.

Kufferterne er alle lavet i hardcase materiale, så dine personlige ejendele har den ideelle beskyttelse når de bliver kastet rundt af lufthavnspersonale. Kufferten er også udstyret med 4 hjul, et justerbart håndtag, kombinationslås og muligheder for rumdeling i kufferten.

Pris: 1.225,00 kr.

Køb kufferten hos KopK

Specifikationer:

  • Mål stor kuffert: 47 x 76 x 31 cm
  • Mål mellem kuffert: 40 x 66 x 27 cm
  • Mål lille kuffert: 33 x 56 x 23 cm

Håber du her har fundet den kuffert du ledte efter, ellers kan du finde mange andre kvalitetskufferter på Rejsegear.dk, som har Danmarks største udvalg af kufferter og trolleys i forskellige farver og materialer.

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame