Islands flag

af | feb 12, 2018 | Flag, kors, Rød, hvid, blå | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Islands flag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Islands flag

Island er en af verdens mindste nationer, men de har meget stolte traditioner. Deres flag er symbol på disse traditioner og bliver derfor brugt meget. Ligesom mange andre nordiske flag er en af farverne blå, og de to andre farver der bliver brugt er rød og hvid. Den blå farver er baggrunden på flaget og den røde og hvide farve danner ramme om korset i flaget.

Islands flag 60×90 cm

Pris: 74,00 kr.

Islands flag 90×150 cm

Pris: 99,00 kr.

Islands flag 150×240 cm

Pris: 229,00 kr.

Islandske deluxe flag i høj kvalitet

Vil du kun have det bedste af det bedste, så kan du bestille et Islandsk flag i deluxe kvalitet som kan holde til al slags vind og vejr. Du kan bestille Islandske deluxe flag som alm. flag til flagstang, håndholte flag, bordflag og kropsflag som er rigtig gode til sportsarrangementer.
Island er en lille men stolt nation. Det kommer især til udtryk når man ser de Islandske fans heppe på deres sporthold i fx fodbold og håndbold. Senest gik deres heppesang til VM i fodbold viralt og har bredt sig så andre fodboldfans nu også bruger det når de hepper på deres hold.

Deres flag er en stor del af deres stolthed og derfor bruger de det meget. Flaget er sammensat af tre farver og er et korsflag, som mange af de andre nordiske lande også har. Det Islandske korsflag har en blå baggrundsfarve og et rødt kors omkranset af hvide linjer.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame