Internationale signalflag til både og skibe

af | jun 7, 2016 | Flag | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Internationale signalflag til både og skibe. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Der findes mange forskellige signalflag som bruges regelmæssigt til søs. Det er vigtigt at have disse signalflag ombord eller i hvert fald nogle af dem, når man gebærder sig til søs. Du kan enten købe en pakke med samtlige signalflag eller købe dem enkeltvis.

Pakke med 40 enkelte signalflag

I denne pakke er der et komplet sæt med 40 internationale signalflag. I alt er der 26 bogstavflag, 11 standerflag og 3 substitutes flag. Med følger der en smart pose med 40 lommer en til hvert flag. Den kan hænges op på en væg eller ligende på skibet, og udenpå hver lomme står der hvilket flag der ligger i så man hurtigt kan finde det rigtige flag frem. Pakken indeholder blandt andet meget brugte flag som dykkerflag og SOS flag.

Pris 789,00 kr.     Køb Dykkerflaget

Vil du ikke lave investeringen i en pakke med alle flagene, så kan du også købe de mest benyttede flag til søs enkeltvis og dermed kun have dem ombord du ved du kommer til at bruge.

Dykkerflag – Signalflag A

Et af de mest brugte flag er dykkerflaget. Det sætter man op hvis man fra båden har sendt dykkere i vandet, så andre skibe er opmærksom på det når de kommer sejlende. Det er et vigtigt flag at have ombord, hvis man regelmæssigt sejler ud for at dykke da det sørger giver dykkerne sikkerhed. Dykkerflaget er også kendt som signalflag A, det er 2-delt i hvidt og blåt og den blå del af flaget har et indhak.

Pris 299,00 kr.     Køb Dykkerflaget

Protestflag – Signalflag B

Protestflaget eller signalflag B er helt rødt. Det bruges når man har eller arbejder med farligt gods ombord på båden. Det er typisk militærskibe der bruger dette flag i forbindelse med af- og pålæsning af eksplosive elementer eller på skibe der transportere miljøskadelige produkter.

Pris 75,00 kr.     Køb Dykkerflaget

SOS – Signalflag C og N

Signalflag C og N kan bruges sammen som et SOS symbol altså nødsignal til andre skibe. Signalflaget C betyder for sig selv “Ja” eller det er en måde at bekræfte noget på. Det består af 3 forskellige farver fordelt på 5 vandrette striber i denne rækkefølge: blå, hvid, rød, hvid og blå. Signalflag N er et nægtende flag og betyder derfor det modsatte af signalflag C nemlig “Nej”. Det sammensat af 16 tern i to forskellige farver: blå og hvid.

Pris 75,00 kr.     Køb Dykkerflaget

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame