Fødselsdagsflag

af | sep 8, 2016 | Flag | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Fødselsdagsflag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Fødselsdagsflag

Når vi fejre fødselsdag i Danmark er det altid noget stort. For børn er det en af de bedste dage i løbet af hele året, voksne elsker bruge det som en undskyldning for at feste vildt og være sammen med venner og familie. Derfor kræver en rigtig dansk fødselsdag og danske fødselsdagsflag i et eller flere formatter. Herunder kan du finde danske fødselsdag flag i forskellige former, som du kan bruge til at afholde din næste fødselsdag på ordentlig manér.

Stort fødselsdagsflag

Dette er et danske flag – Dannebrog – i den mindste størrelse. Det kan hænges op i flagstænger, eller ned fra altaner. Du kan også tage det med til den næste landskamp.

Standard bordflag

Et Dannebrog bordflag kan bruges på fødselsdage, til at sætte ved fødselsdags barnets bordplads. Et bordflag kan også stilles frem på bordet, på nationale flagdage.

18 års flag

40 års flag

70 års flag

Georg Jensen bordflag

Gerog Jensen er et af de mest kendte designmærker i Danmark. Deres bordflag er lavet i rigtig flot design og god kvalitet. Falgstangen er sølvfarvet og lavet af metal.

Flagguirlande

Guirlander med danske flag kan bruges som pynt til fødselsdage, eller på juletræet i julemåneden. Den fås i 2 længder, 3 meter med 10 flag eller 9 meter med 30 flag.

21 års flag

50 års flag

Kageflag

Trip Trap bordflag

Trip Trap er mest kendt for Trip Trap stolen til børn. Her har de lavet et flot fødselsdags flag til bordet, med en træfod i klassisk Trip Trap design med flagstang i metal.

Fødselsdagsflag på pind

Håndholdt fødselsdagsflag i rigtig lækker kvalitet. Flaget er lavet i stof og sat på en metalstang og kan derfor genbruges flere gange. Stoffet er i slidstærk kvalitet.

30 års flag

60 års flag

Happy Birthday flag

Fødselsdagsflag til fødselsdagsfest

Her på siden kan du finde alle de former for flag du skal bruge til den perfekte fødselsdagsfest. Når vi holder fødselsdag i Danmark, bruger vi det danske flag Dannebrog som pynt og fejring, man kan sige at vi holder vores egen personlige flagdag. Derfor kan man også få det danske flag i mange forskellige formater, de mest populære er bordflag, guirlander, lagkageflag og håndholdte flag, som man kan sætte i vejkanten for at lede gæsterne frem til det rigtige sted eller bare vifte med hvis noget skal fejres.

Bordflag til fødselsdag

Bordflaget er alment kendt i Danmark og bliver som regel kun tager frem når nogen har fødselsdag. På fødselsdage bruger man bordflaget som fødselsdagsflag ved at stille det på bordet foran fødselaren, så alle ved at det er fødselsdagsbarnets plads. Bordflag kan fås i mange forskellige størrelser og til mange forskellige priser. Mange design mærker har lavet deres udgave af et bordflag, det gælder blandt andet Georg Jensen, Trip Trap og Piet Hein, prisen på disse er da også lidt mere krydret, men designet og kvaliteten er da også helt i top.

Speciale fødselsdags flag

Fødselsdagsflag kan fås i mange afskygninger og vi bruger det gerne flittigt når der holdes fødselsdag. Derfor kan man også få fødselsdagsguirlander med danske flag, fødselsdagsflag som klistermærker og håndholdte flag man kan vifte med foran fødselaren. Men de er ikke de eneste speciel flag man kan få, man kan nemlig også få flag til bestemte fødselsdage. Det kan være fødselsdagsflag hvorpå der står 18 år, 21 år, 30 år osv. med stor skrift omringet af festligt tryk.

Fødselsdagsgaver

Til en fødselsdagsfest hører ikke kun festlige flag og massere af mad, men også fødselsdagsgaver. Alle har gaveønsker til deres fødselsdag, det er aldrig svært at finde på ønsker. Det er til gengæld svært for gavegiveren at finde på rigtig gode gaver. Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med her på siden, men det kan de på Gavetid.dk hvor du kan finde massere af lister med de bedste gaveideer til ham, gaver til hende, gaver til børn og meget mere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame