Flagstang til kolonihave

af | jun 3, 2016 | Flag | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Flagstang til kolonihave. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Til en rigtig kolonihave hører næsten også en flagstang. Men man kan ikke bare placere en klassisk størrelse flagstang i en lille kolonihave, derfor kan det være rart at have en noget mindre og overskuelig flagstang, der heller ikke er farer for falder under dårlige vejrforhold som vi har af og til her i Danmark.

Lille flagstang til kolonihave i aluminium

Aluminium flagstang med beslagDenne flagstang er praktisk og nem at montere. Den kan monteres på siden af en hvilken som helst væg eller pæl, men et simpelt beslag. Det samme beslag gør det også muligt at sætte det i en hvilken som helst vinkel indenfor 180 grader. Flagstangen kan ikke holde til at bære de største flag især ikke hvis det blæser for meget, men den kan sagtens klare flag i størrelserne 60×90 cm og 90×150 cm.

Flagstang beslag 180 graders vinklingSelve flagstangen er lavet i letvægtsmetallet aluminium, hvilket gør den nem at montere og afmontere også selvom man er alene om det. Flagstangen er 1,8 meter lang eller høj om man vil, men hvis man montere den højt oppe på en væg eller et hegn kan man nemt give den noget ekstra højde så naboerne i kolonihaverne kan se det smukke flag. Det kan være en god idé at afmontere flagstangen og flaget hvis det blæser meget eller som minimum sørge for at tage flaget af. Dette er den perfekte flagstang til et lille kolonihavehus hvor pladsen er dyrebar og så kan den fås til en favorabel pris i forhold til en almindelig flagstang.

Pris 299 kr.     Køb flagstang hos Flagshoppen.dk

Rigtig flagstang i glasfiber med line og flag

Er du mere til en større flagstang der når højt til vejrs og altid kan ses i hele kolonihaveforeningen, så kan det betale sig at købe en i glasfiber. Glasfiber er et af de stærkeste materialer og det kan modstå alt slags vejr. Det er også det materiale masterne hos windsurfere er lavet af og de om nogen begiver sig ud i meget forskelligt og hårdt vejr.

Denne type glasfiber flagstang fra Dano Mast kan fås i 8 forskelligere højder: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 meter er de størrelser den fås i. Det oplagte valg til en kolonihave er en af de mindre størrelse, da det generelt vil passe bedre ind i kolonihaven. Vi anbefaler at købe flagstængerne i 5-7 meters højde hvis det er til en kolonihave, men vurder det selv udfra størrelsen på jeres have.

Ved køb af en af disse flagstænger medfølger mere eller mindre alt hvad man skal bruge til en flagstang. Udover selve flagstangen i glasfiber, får man også en betonstøtte til at montere flagstangen i haven (inkl. beslag), line og lineholdere til at hejse flaget, 2 slags Dannebrog flag: en vimpel og et almindeligt flag og sidst men ikke mindst en rød knop til toppen af flagstangen, som kan modstå solen og derfor ikke bliver misfarvet i de varme somre.

Pris fra 2.995 kr.     Køb flagstang hos HusogHaveliv.dk

Nu ved du hvilke flagstænger du kan bruge i din kolonihave, så er det blot at tage en beslutning. Håber at dette indlæg har været hjæpende og at du kan give nogle anbefalinger om flagstang i kolonihaver videre til dine kolonihavenaboer. Har du spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at fyre dem af i kommentarfeltet.

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame