Flagstang til båd

af | jul 4, 2016 | Flag

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Flagstang til båd. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Flagstang til båd

Hvis du ejer en båd og du sejler rundt i verden med den båd, så kan du med fordel have en flagstang med et flag der symbolisere din nationalitet. Det er der rigtig mange både der her og samtidig giver det også mulighed for at sejle med rundt med flag fra andre lande, så du kan vise hvor du har sejlet henne.

Flagsko til båden

Der er selfølgelig ikke tale om en rigtig flagstang, men en flagstang til både. Der findes forskellige typer af flagstænger, men de kan alle monteres på din båd så længe du har en flagsko et sted. Nogle både har en flagsko fra man køber båden mens andre både skal have en monteret.

En flagsko er det sted på en båd hvor du kan montere flagstangen. Har du ikke en flagsko på din båd, så er der flere muligheder. Du kan enten vælge en flagsko det kan monteres til dit søgelænder eller en det skal skrues fast i båden. De er begge gode løsninger, vælg den du foretrækker.

Flagsko til søgelænder

Flagsko til søgelænder

En flagsko til søgelænder er utrolig nem at montere på bådens gelænder. Ligeså nem den er at montere, ligeså nem er den at flytte et nyt sted hen. Fordelen ved at vælge en flagsko til et søgelænder er den fleksibilitet du får med, da den nemt kan flyttes til et andet sted på båden.

Alm. flagsko til båd

Flagsko til båd

Fordelen ved den alminlige flagsko er at den er mere robust, når først den er sat fast bevæger den sig ikke igen. Du skal til gengæld helst placere den det rigtige sted første gang du montere den, da den efterlader grimme mærker hvis du senere skulle få lyst til at flytte den.

Flagspil til båden

En flagstang til både kaldes også for et flagspil, men man kan bruge begge dele. Hvis du har eller når du har flagskoen på plads, så er du sådan set klar til at sætte en flagstang på din båd. Også her findes der en række forskellige typer af flagstænger og igen er det op til dig hvilken en der er pænest og passer bedst til din båd. Dog anbefales det at den enten er lavet af træ eller rustfritstål, da det har den bedste evne til at modstå saltvand.

Teak flagstang til båd

Flagstang til båd i teaktræ

Mahogni flagstang til båd

Mahogni flagstang til båd

Rustfrit flagspil til båd

Flagstang til båd i rustfrit stål

Fyrretræsflagspil til båd

Flagstang til båd i lyst fyrretræ

Alle flagstængerne til båd fås i flere forskellige længder, de kan fås i alt fra 60-120 cm lange. De præcise længder flagstængerne fås i er 60 cm, 75 cm, 100 cm og 120 cm. Du skal vælge den størrelse der passer bedst og vil se bedst ud på netop din båd.

Flag til båden

Der er ikke meget ved at have en flagstang på båden hvis ikke der er et flag på den. Det mest normale er at have nationalflaget fra det land man kommer fra hængende, plus et mindre flag repræsenterende det land man besøger, også kaldet et gæsteflag. Du kan finde nationalflag og gæsteflag til både på Marineudstyr.dk.

0 kommentarer

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame