0%

Hvilket land tilhører dette flag?

Correct! Wrong!

Hvilket land tilhører dette flag?

Correct! Wrong!

Test quiz
Ekspert
Du havde alle svar rigtige, du er jo en ekspert i flag.
Veksillolog
Veksillologi er termet for viden om flag. Du har alle spørgsmål korrekt, du må jo være veksillolog?

Share your Results:

Flag Quiz på Dansk

Her på siden har vi strikket en flag quiz sammen, hvor vi quizzer dig i alverens landes flag. Du kan svare på et spørgsmål ad gangen, og får at vide med det samme om du har svaret rigtigt. Til sidst vil du få et resultat, hvor vi fortæller dig om du har været noget at gå hjem og øve dig på eller om du var dygtig nok til at blive Veksillolog, som er en ekspert inden for flag.

I quizzen skal du meget simpelt bare svare på hvilket flag du ser. Du har 4 valgmuligheder ved hvert flag og kun en af dem er rigtige. Når du har svaret får du af vide om du svarede rigtigt el. forkert, og hvis du svarede forkert bliver det rigtige svar markeret med farven grøn. I alt består quizzen af mere end 100 spørgsmål og dermed kan du altså også lære mere end 100 forskellige flag at kende. Fik du ikke alle svar rigtigt er du mere end velkommen til at prøve igen, det er trods alt gratis.

Quiz i alle verdens flag

Vi har valgt ikke at begrænse denne flag quiz til nogen bestemt verdensdel, men indrage flag fra hele verden. Du vil støde på rigtig mange flag, og nogle af dem vil du måske syntes ser meget mærkelige ud, mens at du vil nikke genkendende til andre. Vi håber at du har lært nogle nye flag at kende når du har gennemført denne flag quiz.

Når vi siger at du kommer omkring alle verdens flag, så mener vi det også. Du støder altså på europæiske flag, amerikanske flag, asiatiske flag og afrikanske flag. Du kommer kun til at støde på nationale flag og altså ikke specialflag, lokale flag eller lignende. Det betyder fx at der ikke vil være flag fra de amerikanske stater, men kun fra de lande er ligger i nord- og sydamerika.