Det Chilenske flag

af | sep 13, 2019 | Flag, Rød, hvid, blå | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Det Chilenske flag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Det Chilenske flag

Chile er et land i det sydamerikanske og deres flag har farverne rød, hvid og blå i sig. Det er et meget unikt og ikonisk flag ikke mindst fordi det indeholder et stjernesymbol. Stjernen er placeret i højre hjørne i en blå firkant og ellers har flaget en bred hvid og rød tværgående stribe.

Køb det Chilenske flag hos vores samarbejdspartner ved at klikke på knappen herunder. Det fås til priser fra kun 79 kr. alt efter størrelse og kvalitet.

Fakta om Chiles flag

Chiles flag er ungt, det har kun været deres nationalflag siden 1817 ved uafhængighedserklæringen. 

Det chilenske flag benyttes som det er til alle formål. Nogle flag har variationer når det benyttes som handelsflag, orlogsflag el. statsflag. I Chile er det nationale flag ens uanset hvilket formål det benyttes til. Farvernes symbolik i flaget er også af stor betydning for chilenerne og det er måske også derfor at man ikke skelner mellem flagets brug.

Den røde farve symbolisere frihedkampen, den blå farve symbolisere himmelen og den hvide farve symbolisere snees i Andesbjergene, der er en bjergkæde som ligger på grænsen mellem Chile og resten af Sydamerika. Den enkelte stjerne som også bruges i andre flag, betyder at Chile er en enhedsstat. Det er en nation der er samlet under en enkelt stat, modsat USA som fx består af 50 stater.

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame