Belgisk flag

af | feb 13, 2018 | Flag, Sort, gul, rød | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Belgisk flag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Belgisk flag

Belgiens flag består af tre farver – rød, gul og sort. Det tre farver er lodrette i flaget og fra venstre i rækkefølgen sort, gul, rød. På nettet kan du finde steder hvor striberne vises i vandret rækkefølge, dette er forkert, striberne er altid lodrette i det Belgiske flag. Læs hele historien om det Belgiske flag og se alle de historiske udgaver længere nede på siden.

Belgiens flag 60×90 cm

Pris: 74,00 kr.

Belgiens flag 90×150 cm

Pris: 99,00 kr.

Belgiens flag 150×240 cm

Pris: 229,00 kr.

Herunder kan du få hele det Belgiske flags historie. Belgien er et kongerige ligesom Danmark, hvilket betyder at de har en konge. Flaget er gammelt, og flaget som det ser ud nu har været det officielle flag siden 1831. Det er anderledes end de fleste flag, da det er helt kvadratisk, de har dog også et koffardiflag, som er et standard flag i forholdende 2:3.

Flaget består at tre lodrette striber i farverne sort, gul og rød. De tre striber er lige brede og starter man fra venstre kommer farverne i rækkefølgen: sort, gul og rød.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame