Georg Jensen flag

af | sep 9, 2016 | Flag | 0 Kommentarer

Du kan herunder klikke dig videre, alt efter om du ønsker at købe eller downloade Georg Jensen flag. Det er gratis at downloade flag som .PNG filer via vores side, men de må ikke bruges i kommerciel sammenhæng.

Georg Jensen er et af de mest kendste danske designmærker, både herhjemme men også ude i den store verden. Georg Jensen har specialiseret sig i design af interiør og brugskunst til hjemmet og har i dag i bredt udvalg indenfor dette. De har imidlertid kun designet et Georg Jensen flag og det er et Georg Jensen bordflag.

Georg Jensen bordflag

Georg Jensen bordflagSom skrevet har Georg Jensen kun designet et flage, det er dog et elegant et af slagsen. Georg Jensens bordflag er et af de smukkeste bordflag man overhovedet finder.

Først og fremmest er det lavet i en utrolig god kvalitet, men en flot poleret flagstang i sølv der genspejler omgivelserne. Men også designet på bordflaget er helt unikt, men flotte runde kanter og former og så giver vægten på bordflaget også en fornemmelse af at det er fremragende kvalitet. Selve falget af lavet af solidt stof, i stift materiale der gør at det ikke bare hænge slattent nedad.

Normalpris: 519,95 kr.Tilbud: 415,96 kr.

Køb billigst hos KopK

Om Georg Jensen Brand

Georg Jensen brandet blev klart nok grundlagt af en mand af samme navn. Den mand var Georg Arthur Jensen og han var dansk sølvsmed og designer. Han blev født i 1866 og døde i 1935 i Hellerup, men han efterlod sig en kæmpe kulturarv.

Den første Georg Jensen butik blev åbner i 1912 efter Georg Jensen i flere år havde arbejdet som sølvsmed hos Bing & Grøndahl og været på udtallige kunstudstillinger med sine værker, i både Rom, Firenze og Paris. Han nåede også at vinde en lang række design priser inden hans død.

Hans livsværk blev dog drevet videre i fin stil efter hans død og har kun vokset sig større siden da. Den dag i dag er der en lang række anerkendte designere der står bag de ting Georg Jensen producerer. Man kan finde Georg Jensen design i de fleste danske hjem, men også mange steder i udlandet.

Kendte Georg Jensen designs

Georg Jensen brandet er i årenes løb blevet kendt for flere ting indenfor forskellige kategorier. Alt hvad de i dag producere er smykker eller brugskunst til hjemmet. Herunder kan du se en række af deres mest populære designs.

Sølvkanden – er et ikonisk produkt fra Georg Jensen, der har været med siden starten. Den er blevet udviklet og lavet om gennem tiden, så den er blevet mere morderne og endnu bedre kvalitet. I dag findes sølvkanden i mange forskellige former og designs.

Cobra lysestager – Lysestager er endnu en af Georg Jensens ikoniske produktioner. I dag er det især Cobra lysestagen der med sin flotte snoede facon, giver et unikt præg på hjemmet.

Find et flag

Reklame

Andre flag

Reklame